WAARSCHUWING: kom je een ‘exclusief’ Facebookfilmpje van Brad Pitt tegen? NIET klikken want dan gebeurt dit!

Klik niet op ‘Brad Pitt-filmpjes’ op Facebook!

De hele wereld schudde op zijn voegen toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Brad Pitt en Angelina Jolie zouden gaan scheiden. Op alle nieuwskanalen verscheen het grote ‘Brangelina-nieuws.’

En zoals vaker het geval is, zijn er dan ook mensen die misbruik maken van de situatie. Zo is er nu ontdekt dat er een zogenaamde ‘exclusieve’ video van Brad Pitt die zijn dochters mishandeld een truc is om malware op je computer te installeren. Dit betekent dat wanneer je op de video klikt, je gehackt zal worden. Wanneer je op de link klikt kom je op een pagina die lijkt op een Facebookpagina. Deze vraagt je een update van Flash Player te installeren om het filmpje te kunnen bekijken. Geef absoluut geen toestemming voor deze update, want in plaats van software te installeren, installeer je malware. Dit zal er voor zorgen dat je persoonsgegevens doorgestuurd worden en de video automatisch op je Facebook geplaatst wordt.

De titel van de video luidt: “Brad Pitt Secretly Caught On Camera Abusing His Daughters” en zwerft onder andere over Facebook heen. In bovenstaande foto zie je hoe het filmpje er uit ziet. Bescherm je vrienden voor deze nepvideo en deel dit bericht svp! Laten we er met zijn allen voor zorgen dat niemand gehackt wordt.

Bron: Facebookpagina Opgelicht