Wait, what? Wereldster doet ineens mee aan The Voice

James Blunt

De zanger wilde eindelijk weer eens een keer op het podium kunnen staan

Stel je voor, je zit in het publiek bij The Voice en ineens komt daar een wereldberoemde zanger het podium oplopen. Het gebeurde bij The Voice Germany, waar zanger James Blunt de coaches en het publiek compleet verraste met een auditie.

Optreden

James Blunt besloot om zijn zangkunsten opnieuw op de proef te stellen, nadat hij al meer dan een jaar niet had opgetreden vanwege het coronavirus. “Ik zit al meer dan een jaar thuis, mijn handen jeuken om weer te spelen”,  aldus de Britse zanger. “Ik hoop dat ik de tekst nog ken, dat mijn stembanden nog werken. Ik had misschien even wat moeten oefenen vooraf. En wat als ze het niks vinden? Als ik niet doorga, wat moet ik dan thuis de mensen vertellen? Ik zou me schamen”, vertelt een zenuwachtige James voor het optreden. “Nee, ik moet het doen. Ik heb het geld nodig. Als dit volgens plan gaat, ben ik terug.”

Reacties

De coaches werden vervolgens compleet overrompeld door het optreden van de wereldster, die zijn eigen nummer Goodbye My Lover zong. Coaches Nico Santos, Johannes Oerding, Sarah Connor en Mark Forster draaiden alle vier. Hoe kan het ook anders! Na het optreden vroegen de coaches stomverbaasd wat James hier deed. “Ik was een professionele muzikant, toerde rond de wereld en toen kwam dit virus, corona, en zat ik thuis. Ik heb geen baan. Dus een concert voor vier mensen is best aardig voor mij. Ik ben heel blij. Maar de vraag is, ben ik door?” En ja hoor, James is volmondig door naar de finale!

Bekijk hieronder het bijzondere optreden van de wereldster.

Lees ook: Glennis Grace volgt Jan Smit op als coach in The voice of Holland

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress