Het was weer een tenenkrommend; de vrouwen rennen massaal weg van boer Riks en Marc wil eindeloos mango’s plukken met Annekim

bzv

Boer Zoekt Vrouw weer een feest der ongemakkelijkheid

Het was gisteren weer een festijn van ongemakkelijkheid bij Boer Zoekt Vrouw; bij boer Riks heeft alweer een vrouw vrijwillig de benen genomen en Anke wordt door boer Marc aan de kant gezet terwijl ze aan het slapen is.

Boer Riks besloot zijn vrouwen mee te nemen naar de plek die het meest bijzonder voor hem is; de kerk. Eline vond dit bezoekje maar niks en stak dit dan ook niet onder stoelen of banken. Ook vindt ze dat haar kind ‘Hem’ niet hoeft leren te kennen. Riks vindt het zijn plicht om zijn (en haar) kinderen gelovig op te voeden en voor hem is dit dan ook een absolute no-go. De conclusie?

“Nou, dan laten we het zo,” aldus Riks. Een knuffel en Eline gaat er vandoor. Marit blijft dan ook in haar eentje over en kan melden dat ze wel gevoelens voor Riks heeft. Van hem mag ze gelukkig nog wel een dagje blijven. Op zich is hij wel blij dat Marit over is gebleven, maar nu moet hij nog wel even verliefd worden: “Ik lig nog niet ‘s nachts te dromen van Marit,” vertelt hij aan een verbouwereerde Yvon die hem even op zijn plek zet: “Dat is niet echt aardig wat je allemaal zegt.”


Pagina 1/2