Was de ziekenhuisopname van Rachel Hazes wel écht vrijwillig?

Rachel Hazes werd volgens ingewijden niet vrijwillig opgenomen…

Het gaat al langere tijd niet goed met Rachel Hazes. Zo slecht zelfs, dat de weduwe van de legendarische volkszanger André Hazes opgenomen is op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Hilversum. Maar volgens de Telegraaf was deze opname niet bepaald vrijwillig.

Zelfmoordpoging
De krant stelt dat Rachel Hazes al langere tijd depressief is en dat de ziekenhuisopname het gevolg is van een ware wanhoopsdaad. Telegraaf vertelt dat de weduwe volgens ‘meerdere ingewijden een overdosis medicatie innam, met de kennelijke bedoeling een einde aan haar leven te maken.’ Onmiddellijk nadat dit bij haar was ontdekt, werd haar maag leeggepompt en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Diezelfde bronnen vertellen aan weekblad Privé dat die opname plaatsvond om te voorkomen dat haar zelfmoordpoging fataal afliep.

Verzoening?
Door de verwijdering met haar zoon André jr. heeft Rachel alle contact met hem verloren, terwijl ze tegelijkertijd door zijn succes in de showbizz overal met hem wordt geconfronteerd.

Daarnaast heeft ze haar eerste kleinkind nog nooit in haar armen kunnen houden. Bronnen onthulden onlangs aan Privé dat er sprake is van een op handen zijnde verzoeningspoging, nadat André van meerdere kanten hoorde dat het slecht gaat met zijn moeder.

Rachel Hazes wordt verpleegd op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Hilversum, waar ze in alle rust en met de juiste begeleiding werkt aan haar genezing. Wij hopen dat Rachel zich snel weer beter voelt en we wensen haar veel sterkte en kracht toe bij haar herstel!

Bron: TelegraafPrivé  | Beeld: Videostill