Wat?! Deze actrice verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden binnen nu en paar weken

Goede Tijden Slechte Tijden

Ze wil haar droom gaan volgen…

Er gaat een hoop veranderen in Meerdijk. Urvin Monte (Felix), Bart Oomen (Bill) en Jord Knotter (Job) verlieten allemaal achter elkaar de langlopende soap van Nederland: Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook Buddy Vedder (Rover) bleef niet en nu is het aan de beurt aan een actrice. Hier gaan haar fans absoluut niet blij mee zijn…

Meerdijk zal nooit meer hetzelfde zijn.

Dromen
Televizier maakt bekend dat actrice Robin Martens stopt bij de soap, zij vertolkt al jaren de rol van Rikki de Jong.  Rikki gaat in Rotterdam wonen en laat Meerdijk daarom achter zich. We weten nog niet wat er verder met het personage zal gaan gebeuren. Haar vertrek komt niet als een verrassing.: de actrice vertelde eerder al over haar toekomst dromen. “Mijn vriend en ik willen op een gegeven moment allebei graag in Los Angeles gaan wonen en werken. Hollywood, daar zit alles qua acteren. Dat zou echt mijn droom zijn. En al mijn dromen komen uit”, aldus Robin.

Vertrekken
Of er nog meer personages zullen vertrekken is tot op heden onbekend. Wij zijn benieuwd welke nieuwe acteurs de soap zal mogen verwelkomen. Wij houden Meerdijk nauwlettend in de gaten.

?????? @gtst @ferrisomogyi @levivankempen

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Lees ook: Zo ziet de echt dochter van ‘Ludo en Janine’ eruit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill