Wat leuk! Een Huis Vol-gezinnen beantwoorden kijkersvragen

Een Huis Vol

De kijkers vroegen de gezinnen het hemd van het lijf!

Ben jij groot fan van het populaire programma Een Huis Vol? Dan is de kans groot dat je inmiddels iedereen bij hun naam weet te noemen. En hoewel de families meestal in de spotlights staan, waren dit keer de rollen een beetje omgedraaid. Elke familie heeft namelijk een aantal kijkersvragen beantwoord, hoe leuk!

Ruzies

Met zulke grote gezinnen, zijn we natuurlijk als kijker benieuwd of de kinderen wel eens ruzie hebben met elkaar. In het programma zien we dat namelijk nauwelijks terugkomen. Johan Jellies maakt meteen duidelijk dat ‘kinderen over het algemeen wel ruzie maken’. Maar de familie Jellies moet daar wel bij zeggen dat het naarmate de kinderen ouder worden, minder wordt. Ook de familie Cudogham ontkent niet dat de kinderen wel eens ruzie hebben met elkaar. “Dat komt wel eens voor ja. Er zijn natuurlijk momenten dat je moet opvoeden en dat betekent dat je grenzen aan moet geven. En als je grenzen moet geven is het niet altijd leuk voor degene aan wie je grenzen moet geven.”

1 op 1 momentjes

Ook waren de kijkers benieuwd of de ouders van de gezinnen de tijd kunnen vinden op 1 op 1 momentjes te hebben met de kinderen. Volgens de familie Buddenbruck en de familie Cudogham gebeurt dat regelmatig. “Het zijn kleine dingetjes”, laat Cynthia Cudogham weten. Ook bij de familie Zeldenrust komen deze momentjes regelmatig voor, al vindt moeder Jantina het wel iets gezelliger om met z’n allen de boodschappen doen.

Huishoudelijke taken

Daarnaast wordt er gevraagd of de kinderen speciale taken in het huishouden hebben. Bij de familie Buddenbruck en de familie Zeldenrust is dit zeker het geval. En hoewel het bij deze families de normaalste zaak van de wereld is, zijn de meningen bij de familie Cudogham erover verdeeld. Zo vindt moeder Cynthia dat Loïs een soort Assepoester is, maar vindt vader Iven dat de kinderen verwend zijn. “Ze doen helemaal niks, ze hoeven niks te doen. Ze hebben wel taakjes, maar ze doen het niet.”

Lees ook: Wacht, wat? Caroline van der Plas en Martien Meiland zijn familie van elkaar

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Huis Vol