Wat leuk! Michiel uit Boer zoekt Vrouw heeft een vriendin

michiel

Er hangt liefde in de lucht bij de logeerdate van Janine

Een romance met boerin Janine zat er helaas niet in. Afgelopen zondag konden we in Boer Zoekt Vrouw zien dat Michiel de boerderij van de goedlachse blondine moest verlaten. Maar geen zorgen, Michiel is inmiddels helemaal gelukkig in de liefde met zijn nieuwe vriendin. 

Liefde op het eerste gezicht

Het was enorm balen voor Michiel dat hij afscheid moest nemen van Janine – en ook veel kijkers zagen het niet aankomen. Maar inmiddels zijn we een tijdje verder en heeft Michiel goed nieuws: hij is sinds twee maanden namelijk heel gelukkig met zijn vriendin Zoë. “Ze is zo lief, spontaan, heel knap en gewoon superleuk!”, aldus een dolverliefde Michiel.

De tortelduifjes hebben elkaar leren kennen in een café in Middelburg. Het was liefde op het eerste gezicht. “Deze knappe en lange verschijning is niet te missen”, vertelt Zoë lachend aan Boer Zoekt Vrouw. “We hadden meteen zo’n goede klik”, beaamt Michiel. “Vanaf het eerste moment waren we heerlijk aan het kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden. Het is gewoon gek dat we elkaar niet eerder zijn tegengekomen. Maar misschien was het nu gewoon het juiste moment.” Wat Zoë zo leuk vindt aan Michiel? Hij is volgens haar vooral heel lief. “We kunnen overal over praten en samen heel hard lachen.”

Niet verlegen

Terwijl Michiel en Zoë al een relatie hadden, begonnen de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw. Daar hebben de twee de afgelopen weken gewoon samen naar gekeken. “Ik vond het heel leuk om hem te zien op televisie, maar ook gek. Bij mij was hij juist helemaal niet verlegen”, vertelt Zoë. In het programma kwam Michiel nog wel heel verlegen, rustig en stil over. “Maar dat heb ik ook echt geleerd door Boer Zoekt vrouw“, reageert Michiel. “Ik hoef niet onzeker te zijn.”

Zoë al enigszins bekend met het boerendatingprogramma. Ze kende Elise, één van de logeerdates van boer Bastiaan (2019/2020) namelijk al een beetje. “Van haar had ze al veel gehoord over Boer Zoekt Vrouw en ze snapte ook heel goed dat we onze relatie nog even geheim moesten houden. Maar afgelopen maandag zijn we meteen uit eten gegaan samen. Om het te vieren dat we nu niks meer stil hoeven te houden”, aldus Michiel.

Op citytrip

Nu de twee hun verliefdheid niet meer onder stoelen of banken hoeven te steken, nemen ze het ervan. En ook al mocht Michiel niet bij Janine op de boerderij blijven, die citytrip komt er alsnog. “Zoë zei: ‘dan krijg je die citytrip toch van mij!’ Dus we gaan binnenkort een paar dagen naar Rome. Heel veel zin in, én in de toekomst. Elkaar nog beter leren kennen en heel veel leuke dingen doen samen.” Een foto van het kersverse stel zie je HIER.

Wij wensen Michiel en Zoë heel veel geluk samen!

Lees ook: Kijkers zijn niet te spreken over deze boer uit Boer Zoekt Vrouw

Bron: Boer Zoekt Vrouw | Beeld: KRO-NCRV (Linelle Deunk)