Met dit goedkope product van de Action vermaakt elk kind zich deze zomer

action

Dit product van de Action scheelt jou veel werk!

Het weer laat ons deze zomer absoluut niet in de steek. We krijgen de ene na de andere prachtige zomerdag van moedertje natuur. Helaas is de natuur daar zelf iets minder blij mee door de aanhoudende droogte, maar ons hoor je niet klagen! De kinderen hebben nu ook allemaal zomervakantie en met dit mooie weer staat dat garant voor veel buitenspeeluren. Met dit leuke product van de Action zal geen kind zich vervelen deze zomer!

En het scheelt jou een hoop moeite.

Waterballonnen

Kinderen vermaken zich heerlijk in het zonnetje. Denk hierbij aan flessenvoetbal waarbij je flessen vult met water en de een de flessen van de ander moet proberen om te gooien met een bal. Maar ook waterballonnen mogen niet ontbreken. Het is een hartstikke leuk spelletje, maar het zorgt voor het nodige werk voor de ouders. Elke keer al die ballonnen dichtknopen is gewoonweg niet zo leuk. Action heeft daar nu de oplossing voor: zelfsluitende ballonnen!

Zelfsluitend

Met deze zogenoemde zelfsluitende ballonnen kun jij lekker achterover leunen en kijken naar de spelende kinderen. Ze kunnen de ballonnen zelf vullen en vervolgens knoopt-ie zichzelf dicht. Ideaal! Geen zere vingers meer en toch uren speelplezier. Voor honderd stuks betaal je trouwens maar 1,19 euro! Wie is er in voor een waterballonnengevecht?

Action

Lees ook: Deze steentjes van de Action kosten maar 3 euro en kijk wat je ermee kunt doen!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: screenshot Google Maps