Wauw: enorm goed nieuws voor Roxeanne Hazes!

Roxeanne
Wij hopen dat het een succes wordt!

De carrière van Roxeanne Hazes gaat als een speer. De dochter van wijlen volkszanger André Hazes heeft de ene geweldige klus na de ander en opnieuw sleept ze een geweldige opdracht in de wacht.

Wij zijn heel benieuwd!

Kledinglijn
De 24-jarige onthult dat ze een nieuw uitdaging is aangegaan. Op Instragram maakte Roxeanne bekend dat ze met een eigen kledinglijn komt. “The word is out! Samen met Wanderlust Amsterdam heb ik 5 items ontworpen. Een eigen kledinglijk! Echt te gek! Soon more!” Ook haar verloofde Erik is apetrots op zijn meisie. “En zo lanceerde ze even haar eigen kledinglijn. Over twee weken online en in geselecteerde winkels. Trots op je boef!”

Succes
Het gaat Roxeanne momenteel voor de wind. De zangeres heeft net een spiksplinternieuw debuutalbum op de markt gebracht, ze gaat binnenkort touren door Nederland en ze mag zichzelf sinds kort de zangeres van de huisband van De Wereld Draait Door noemen. Ondanks haar al overvolle agenda wist de brunette (of is het toch blondine?) toch tijd vrij te maken voor het ontwerpen van haar eigen kledinglijn. Bij welke winkels haar kleding te koop zal zijn is nog niet bekend.

The word is out! Samen met @wanderlust.amsterdam heb ik 5 items ontworpen. Een eigen kledinglijn! Echt te gek! ? Soon more! ? #faux

Een bericht gedeeld door ? Dochter Dre ? (@roxeannehazes) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram