Wauw: oud-K3’er Josje Huisman heeft zichzelf wel een heel wild kapsel aangemeten!

Josje Huisman

Wat vind jij van Josje haar nieuwe haardos?

Josje Huisman, voormalig lid van de populaire groep K3, kenden we eigenlijk alleen nog maar als een knappe blondine met sluik blond haar. Toch heeft ze haar signaturelook onlangs ingeruild voor een krullende bos haar. En geen blonde krullen, maar rode! 

De zangeres gaat voor een herfstige look

Rode krullen
Op haar Instagramstories plaatst ze een foto van zichzelf met haar nieuwe kapsel; rode krullen. Bij de foto schrijft de zangeres: “Lekker herfstig. Ik vind het wel leuk, zo’n rode krullenbol. Ja toch, of niet dan?” Of het echt haar nieuwe look wordt of dat de zangeres een tijdelijke verandering heeft ondergaan is ons nog niet bekend. De zangeres wordt wel vaker geroemd dan wel bekritiseerd om haar uiterlijk, zo kwam de zangeres eerder deze maand in opspraak door een foto.

‘Graatmager’
Op de foto, die ze eerder op Instagram plaatste, waren namelijk de sleutelbeenderen van Josje te zien. Haar volgers reageerden geschokt op de foto en vonden dat ze er ‘graatmager’ uitzag. Een ander schrijft bij haar foto: “Nee… Die ribben, die te zien zijn omdat je zo mager bent, vind ik echt niet mooi. Het ziet er niet gezond uit.” Een volgster zette er zelfs onder: “Realiseer je dat je een voorbeeld voor heel veel meisjes was en misschien nog bent. Wees groot, en vertel dat anorexia een heel ernstige ziekte is.”

Dit wil je misschien ook lezen: Fans maken zich grote zorgen om ‘graatmagere’ Josje Huisman

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Instagram