Wauw! Super goed nieuws voor Chantal Janzen en familie, gefeliciteerd!

chantal

Chantal meldt het blijde nieuws op Instagram

Chantal Janzen heeft vandaag op Instagram bekend gemaakt dat er gezinsuitbreiding komt in huize Janzen / Geerartz. Ze plaats een mooie foto op Instagram met als onderschrift: “Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen…” 

Naast zoon James (8) heeft man Marco uit een eerder huwelijk al drie kinderen.

Welkom
Ook haar man Marco Geerartz deelt dezelfde tekst op zijn Instagram. Chantal plaatste een foto van haar buik met daarop een kinderhandje, mogelijk die van zoon James van 8. De olijke presentatrice laat weten in blijde verwachting te zijn van een tweede zoontje en laat ook weten dat hij meer dan welkom is in de familie. Vele Bekende Nederlanders hebben de presentatrice inmiddels via Instagram gefeliciteerd.

Geen commentaar
Gisteravond was Chantal nog aanwezig op het Televizier-Ring Gala, waar ze de prijs voor beste presentator mocht uitreiken aan Wilfred Genee. Gisteren liet ze zich tijdens het gala al niet interviewen en ook vandaag zijn zowel Chantal als haar man niet bereikbaar voor commentaar. Vriend en stylist Leco van Zadelhoff laat weten haar ’s middags nog te hebben gesproken: “Heel leuk dat ze het nu heeft verteld.”

Wij zijn heel blij voor het stel en wensen hen een voorspoedige zwangerschap en heel veel geluk toe!

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen…?

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte