WAUW: deze vader viel in drie maanden tijd 18 kilo af en ZO ziet hij er nu uit!

De man ruilde zijn vet in voor spieren

Wie zich weleens heeft gewaagd aan de strijd tegen de kilo’s weet dat deze niet altijd over rozen gaat. Een kilootje per maand afvallen is dan al mooi. Maar deze man deed daar een schepje bovenop. Een flinke schep, welteverstaan. Binnen drie maanden tijd verloor de 45-jarige Matt Manning 18 kilo!

De Amerikaanse man gaat niet meer met een bolle buik door het leven, maar met een heuse sixpack. En ook zijn armen hebben wel wat weg van die van de gespierde cartoon-personage Popeye. Als jij zijn foto van drie maanden geleden plaatst naast de foto van nu, zou je bijna niet geloven dat het dezelfde man is.

Motivatie voor afvallen
Matt besloot af te vallen omdat hij, naar eigen zeggen, niet langer in staat was om actieve dingen te doen met zijn kinderen. “Op een gegeven moment kreeg ik ook pijn op mijn borst en voelde ik mij niet goed”, laat hij aan Medical Daily weten. “Ik schrok hiervan. Ik zorgde te slecht voor mezelf. Toen was het tijd om een knop om te draaien.”

De 45-jarige vader ging gezonder eten en at kleine porties. Ook bracht hij regelmatig een bezoekje aan de sportschool en kreeg hij veel steun van zijn vrouw. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! De man is onherkenbaar!

Aardig wat geld
Zijn nieuwe lichaam bracht Matt ook aardig wat geld in het laatje. Een Amerikaanse bodybuilding website looft elk jaar een aardig geldbedrag uit aan degene die binnen 12 weken een totale lichaamsverandering ondergaat. Matt mocht de prijs dit jaar in de wacht slepen. De beloning? 50.000 dollar!

afvallen

Bron: Medical Daily. Beeld: bodybuilding.com

Array