Waylon wil liever niet dat de baby dit geslacht heeft


Waylon vreest dat zijn kind dit geslacht heeft

Medio mei maakten Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman bekend dat Bibi in verwachting is van hun eerste kindje samen. Waylon heeft al een zestienjarige zoon uit een eerdere relatie, waar hij tot voor kort weinig contact mee had door Waylons onstuimige verleden. Nu hij opnieuw vader wordt hoopt hij alles anders te kunnen doen, maar hij is nu al bang dat het misgaat met het geslacht.

Waar je je al niet druk om kunt maken.

Interview

Hoewel Bibi en Waylon niet weten wat voor geslacht hun baby heeft, ze wachten dit namelijk af tot de geboorte, denkt Waylon het wel al te weten: het wordt een meisje. Waar hij dit op baseert, is niet bekend, maar het lijkt in ieder geval zijn grootste angst te zijn. “Ik ben al bang dat het een meisje gaat worden,” zegt hij tegen Frank Dane van Radio 538.

Band

Waarom is Waylon zo bang voor een meisje? Hij vreest dat hij met een meisje niet dezelfde band zal hebben als met een zoon. “Ik heb een zoon van 16 en daar heb ik gesprekken mee waarvan ik achteraf denk: ik denk niet dat ik die ooit met mijn meisje ga hebben.” Dit betekent niet dat Waylon minder enthousiast is over de komst van de baby. “Enthousiast wel, maar absoluut niet zenuwachtig. Ik laat het gewoon lekker aan Bibi over. Het gaat supergoed met haar.”

Geslacht

Hoewel Waylon zich zorgen baart over de komst van een meisje, is nog niks zeker. Hij zal gewoon moeten afwachten totdat Bibi bevalt van de kleine totdat hij weet wat het geslacht van zijn baby is. Wij vermoeden dat als het een meisje wordt, hij zijn mening toch nog bijstelt en haar zal behandelen als een prinsesje. Ach ja, zo gaan die dingen nou eenmaal.

Gender reveal

Bibi plaatste afgelopen week al een foto op Instagram van een zogenaamde gender reveal. ‘It’s an avocado!’ schreef ze er gekscherend bij. Het is afwachten dus!

Tadaaaa! It’s an AVOVADO ????#genderreveal #justascoolasdaddy #babyavocado #babyswag

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Lees ook: Humberto Tan kijkt met moeite terug op RTL Late Night: ‘Er is veel prestigeverlies, veel pijn’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill