Waylon geeft update over zijn relatiestatus met Bibi: ‘Alles is lekker rustig’

waylon

Hoe gaat het nu tussen de twee na het overspel van Waylon?

Waylon en Bibi Breijman hebben een roerig jaar achter de rug. Terwijl Bibi hoogzwanger op de bank zat, ging Waylon vreemd met een andere vrouw. Aan tafel bij Khalid & Sophie vertelt Waylon kort hoe het nu tussen hem en Bibi gaat.

Vreemdgaan

Vorig jaar raakte Waylon in opspraak, toen via verschillende kanalen werd beweerd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen. Extra pijnlijk: dit zou gebeurd zijn terwijl de presentatrice en vlogger zwanger was van hun tweede kindje samen. Waylon gaf later in een (nu verwijderde) post op Instagram toe dat hij het ‘verkloot’ had.

Bibi zelf liet weten dat zij het er zwaar mee heeft gehad. Niet alleen de situatie zelf, maar ook de vele negatieve reacties die zij ontving. “Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt”, deelde ze destijds in een vlog. Inmiddels heeft Bibi het hem vergeven en werken ze samen aan hun toekomst en gezinnetje.

Zo gaat het nu

Volgens Waylon gaat het nu eindelijk weer beter en is ‘alles lekker rustig’ en is ‘dat ook weleens lekker’, zo zegt de zanger bij Khalid & Sophie. De artiest zat aan tafel bij de talkshow om te praten over de muzikale erfenis van André Hazes. Presentatrice Sophie vroeg Waylon dan ook of hij iets van zichzelf herkent in de overleden zanger. “Ehhmmm. Nou ja, misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel”, zegt hij.

Zijn eigen situatie is op dit moment gelukkig goed, legt hij uit. “Ehm, ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.” Bibi en Waylon hebben twee kinderen samen. Dochtertje Teddy en zoontje Chester.

Lees ook: Lange Frans schuldig bevonden aan mishandeling

Bron: Shownieuws. Mediacourant | Beeld: Brunopress