Waylon reageert met Instagrampost op heftig nieuws Bibi Breijman: “Het gaat niet meer”

Bibi

‘Je leven heeft een bizarre wending genomen’

In een vlog die Bibi Breijman 30 december online zette, vertelt de YouTube-ster dat ze last heeft van een burn-out. Naar eigen zeggen gaat het helemaal niet goed met haar, wat ook de reden is dat ze haar werkzaamheden tijdelijk stop zal zetten: “Ik moet nu eerst beter worden.”

In de vlog vertelt ze dat ze naar de dokter is geweest, waarna deze een burn-out heeft geconstateerd.

‘Het gaat niet goed met me’
Het gaat helemaal niet goed met de populaire YouTubester Bibi Breijman. Ook al lijkt het voor de buitenwereld alsof haar leven op rolletjes loopt, is dat niet de werkelijkheid: “Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos, weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in het sleutelgat past.” Ook de kleinste dingen als boodschappen doen zijn voor Bibi momenteel een grote opgaven: “Als ik ga afrekenen bij de kassa krijg ik een paniekaanval omdat ik denk dat ik mijn portemonnee niet bij me heb, terwijl ik hem in mijn hand heb.”

Doorwerken
De oorzaak van deze burn-out ligt volgens de vlogster bij het feit dat ze al die jaren maar door heeft gewerkt: “Ik had al die tijd iets van ‘ik heb mijn baan opgezegd dus ik moet alsmaar alles delen en doorgaan en werken want straks kan ik mijn huis niet meer betalen.’ Daar ging het eigenlijk een beetje mis.” Nu is het dan ook zaak om zoveel mogelijk rust te houden en haar werk en sociale leven op een laag pitje te zetten. Gelukkig staat ze er niet alleen voor: ze heeft lieve mensen om haar heen, waaronder vriend Waylon.

Waylon
Waylon heeft het erg met zijn ‘meisje’ te doen, zo blijkt wel uit de tekst die hij onder een foto op Instagram plaatst. Volgens de zanger is het afgelopen jaar heel moeilijk voor Bibi geweest; zo zou het voor de buitenwereld lijken alsof het haar allemaal voor de wind gaat maar zouden er ook dingen hebben gespeeld waar niemand iets vanaf weet. De zanger belooft plechtig om aan haar zijde te staan: “Ik sta naast, voor en achter je.. Ik houd van je.. Ik hoop voor heel lang. En nu je dromen achterna met heel je hart en ziel! Laat ze maar lullen;)”

Lief meisje van me… Ik weet hoe verschrikkelijk je je voelt en dat je het idee hebt dat alles wat je hebt opgebouwd de afgelopen jaren in duigen valt als je er tijdelijk afstand van neemt. Niets is minder waar en als je doorgaat zoals je dat deed zal juist jij in duigen vallen en zal het jaren duren voor je jezelf weer hebt opgebouwd… Het afgelopen jaar was heftig voor je en heeft je leven een bizarre wending genomen. Waar het voor de buitenwereld lijkt alsof het je/ons allemaal maar voor de wind gaat is ook dat iets wat niemand weet behalve wij. Weet dat ik er voor je ben met alles wat ik heb en kan zijn! Ik ben zo gelukkig dat jij in m’n leven bent gekomen… Jij maakt de liefde weer de moeite waard! Jij bent de meest onwaarschijnlijke maar meest bijzondere verrassing van de afgelopen jaren… Je hebt me al m’n zintuigen weer teruggegeven! Ik sta naast, voor en achter je… Ik hou van je… Ik hoop voor heel lang ????? En nu je dromen achterna met heel je hart en ziel!! Laat ze maar lullen;) “The world can wait my love”

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: videostill