Waylon openhartig over relatie met Bibi: ‘We hebben voor elkaar en het gezin gekozen’

In Boerderij van Dorst praat de zanger openhartig over zijn overspel en de relatie met Bibi

De relatie van Waylon en Bibi Breijman houdt veel mensen bezig. Hoe zou het nu met de twee gaan? In het programma Boerderij van Dorst praat Waylon voor het eerst echt openhartig over zijn overspel en zijn relatie. 

Over zijn vreemdgaan

In Boerderij van Dorst doet Waylon voor het eerst openhartig zijn verhaal tegenover Raven van Dorst. Hoewel de aflevering nog moet verschijnen, laat de trailer die RTL Boulevard deelde ons alvast een openhartige Waylon zien. “Dat was niet per se chic”, vertelt Waylon over zijn overspel. “Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft.”

Grote impact

Waylon vervolgt dat hij en Bibi samen aan de relatie proberen te werken. “We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. Het is best wel een heftige periode geweest, omdat je toch ook net drie weken een kindje hebt. Je zit middenin een kraamperiode, en dan komt dit naar buiten. Dat is een heleboel”, vertel Waylon. “Voor haar”, benadrukt Raven. Waylon vervolgt dat hij het heel heftig vond om Bibi verdrietig te zien. “Daar heb ik de meeste spijt van, om haar verdrietig te zien.”

Toekomst samen

De zanger vervolgt dat hij ervan overtuigd is dat het goedkomt met hem en zijn vriendin. “We hebben wel gekozen voor elkaar en voor het gezin. De liefde is nog altijd groter dan de haat. Wij gaan met elkaar verder. We zijn gewoon nog steeds verliefd op elkaar.”

De volledige aflevering van Boerderij van Dorst met Waylon is morgenavond om 21:15 te zien op NPO1.

Lees ook: Kijkers Boerderij van Dorst reageren vol lof op Israel van Dorsten

Bron: Boerderij van Dorst, RTL Boulevard, Grazia | Beeld: BrunoPress