Waylon spreekt openhartig over zijn zestienjarige zoon

“Het is zoveel rijker in mijn hoofd”

Waylon en Bibi Breijman staan op het punt om ouders te worden. De 27-jarige vriendin van Waylon is eind november uitgerekend, dus lang kan het niet meer duren. Hoewel dit samen hun eerste kindje is, is Waylon al vader van een zestienjarige zoon. De The Voice of Holland-coach spreekt zelden over zijn zoon, maar maakte hier gisteren een uitzondering op in Shownieuws.

Er breken drukke tijden aan voor de zanger.

Gelukkig

Waylon staat op 30 november en 1 december op de planken in Ahoy Rotterdam met zijn concertreeks Waylon Live in Concert – Top 1000 allertijden. 30 november nadert met rasse scheden en daarom zijn de voorbereidingen op zijn concertreeks in volle gang. Shownieuws-presentator Koos van Plateringen voelde Waylon aan de tand over zijn concertreeks en het (aanstaande) vaderschap. Zo vertelt Waylon trots dat hij dolgelukkig is dat hij de liedjes gaat spelen van zijn muzikale helden. Tevens vertelt hij dat hij een rustiger is geworden sinds hij Bibi heeft leren kennen. “Ik mag me heel gelukkig prijzen”, begint hij. Wie hij nu is geworden? “Een hele rustige jongen. Ik hou er wel van om thuis lekker op de bank te zitten. De laatste anderhalf jaar, eigenlijk sinds ik Bieb in mijn leven heb, is dat extreem.”

Baby

De twee kunnen elk moment hun kindje verwachten. Gelukkig is alles voor de babykamer al in orde. Toch blijft het spannend.: “Ieder moment kan het moment zijn, we zitten in de laatste week. Ik vind het wel heel erg spannend”, laat de 38-jarige zanger weten. Waylon heeft al een 16-jarige zoon, Dylan, uit een eerdere relatie. Hier wilde Waylon doorgaans niet over praten in interviews, maar dit keer begon de zanger er zelf over, omdat hij dit keer de zwangerschap heel anders meemaakt. “Ik heb natuurlijk een zoon en hij is zestien. Het is zoveel rijker in mijn hoofd. Ik kan die jongen nu gelukkig maken. Ik kan hem meenemen naar mooie dingen, ik kan hem iets leren over het leven, ik kan hem een beetje sturen, ik kan hem wat wijze dingen bijbrengen. Ik was toen gewoon nog een kind.” Tot slot vertelt Waylon nog wat bijzonders. “Hij was ook de eerste die we vertelden dat Bibi in verwachting is”, vervolgt Waylon. “We vonden echt dat hij de eerste was die dat moest weten.” 

Lees ook: Zo ziet de zoon van Waylon eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill