Waylon is woest na uitspraken in RTL Boulevard over burn-out van vriendin Bibi

Waylon

“Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt…”

In de uitzending van het programma RTL Boulevard deden Peter R. de Vries en Marc van der Linden vorige week donderdag nogal lacherig over de burn-out van vlogster Bibi Breijman. “Hebben jullie ook altijd paniekaanvallen, voor je hier op moet?”, vraagt Peter R. de Vries zich lachend af. Volgens hem zit iemand in het verkeerde vak als diegene al zo jong een burn-out heeft. 

Waylon is woest om de uitspraken van de presentatoren en reageert via een Instagrampost.

Burn-out
Dat de liefde tussen het jonge koppel wel goed zit, bewees zanger Waylon al eerder met een lief bericht op Instagram over zijn vriendin Bibi. Ondanks deze liefde gaat het niet goed met de vlogster en daarom publiceerde ze eind 2017 een vlog waarin ze vertelt dat ze kampt met een burn-out. Afgelopen donderdag deden presentatoren Marc van der Linden en Peter R. de Vries hier verschillende uitspraken over in RTL Boulevard. Volgens de presentatoren moet Bibi dan maar stoppen met vloggen: “Ze zegt bovendien niet eens dat ze een burn-out heeft, maar bijna. En dat komt door het vloggen. Dan is mijn vraag waarom ze dat dan (prachtig in beeld gebracht) in een vlog deelt. Neem rust, word beter!”

Woest
Om deze uitspraken is zanger Waylon nu woedend. Op zijn Instagram deelde hij hier een betoog over: “De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben, getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee ‘gerespecteerde volwassenen’.” Ook zegt hij geen behoefte te hebben om ook maar in één en dezelfde ruimte te zitten met ‘dit soort enge types’ die zelf genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof. “Ik sta graag op voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment,” schrijft de zanger.

“Einde discussie” was het wijze besluit op twitter van Marc van der Linden over de discussie die hij zelf samen met z’n vriend Peter r. de Vries was begonnen van de week tijdens een uitzending van RTL Boulevard… Het onderwerp van de “discussie” was de burn-out van Bibi. Nu heb ik geen behoefte om ook maar in 1 en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment! De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van 2 “gerespecteerde volwassenen”… Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de muppetshow! Mijn advies… Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen… Dan kom je namelijk nogal dom over als “deskundige”. Einde discussie… En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Waylon hoopt met dit bericht een einde te maken aan de eeuwige discussie rondom de burn-out van Bibi.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill