Ha! De manier waarop jij de wc-rol ophangt zegt dít over je persoonlijkheid!

wc-rol persoonlijkheid

Ben jij een voorhanger of achterhanger?

Geloof het of niet, maar de manier waarop jij de wc-rol ophangt in het toilet zegt dus iets over jouw persoonlijkheid. Hangt jij altijd de rol zo op dat je van de voorkant het papier afscheurt? Of juist met het papier naar de muur toe? Hier lees je wat voor karaktereigenschappen jij hebt.  

Wetenschappelijk onderzoek geeft ons het verlossende antwoord.

Wc-rol test

Door onderzoeker Gilda Carle werd de zogenaamde Toilet Paper Personality Test opgezet. Ruim 2000 mannen en vrouwen tussen de 18 en 75 jaar oud voerden deze test uit. In het onderzoek werd de participanten gevraagd naar de manier waarop zij het toiletpapier in het toilet ophangen. Deze resultaten zijn in verband gebracht met de assertiviteit van deze personen in relaties met anderen.

De uitslag

En dan nu het verlossende antwoord, want wat voor persoonlijkheid heb je als je een voor- of juist achterhanger bent? De ‘voorhangers’ zijn vaak dominant in relaties, komen streberig en ambitieus over en houden ervan als alles geordend is. De ‘achterhangers’ daarentegen zijn juist wat onderdaniger, hebben een laid-back instelling en komen betrouwbaar over naar anderen. Maakt het jou eigenlijk niet uit hoe je ‘m ophangt? Dan hou jij als persoon niet van conflicten, heb je een flexibele instelling en vind je het leuk om nieuwe ervaringen op te doen.

Benieuwd wat nu écht de correcte manier is om de wc-rol op te hangen? Klik dan voor het antwoord hier!

Lees ook: Je leeftijd vertelt hoeveel uren slaap je eigenlijk écht nodig hebt

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Flickr