Heb jij iets bij deze webwinkel besteld? Dan kun je nog wel eens van een koude kermis thuiskomen..

webwinkel

De webwinkel annuleert veel bestellingen

Honderden klanten van de bekende webwinkel Bol.com zijn niet te spreken over diens service; door een fout van de webwinkel worden hun bestellingen niet bezorgd. De winkel maakte een fout met het prijzen van een parfum.

Het luchtje stond voor een hele lage prijs op de site, terwijl deze normaal gesproken heel veel geld kost

Lage prijs
Meerdere parfums stonden dit weekend te koop op Bol.com voor ongeveer dertig euro, wat een veel lager bedrag is dan waar de geurtjes normaal gesproken voor worden verkocht. Een fout van de webwinkel zelf: “We hebben meer dan 15 miljoen artikelen, die we niet allemaal handmatig prijzen. In de systemen die dat doen zat waarschijnlijk een fout, waardoor de parfums voor een veel te lage prijs zijn verkocht”, laat een woordvoerder weten.

Annulering
Hartstikke mazzel hebben voor de mensen die de parfums hebben gekocht voor die lage prijs, zou je denken. Maar zo zit dat niet: in eerste instantie kregen de klanten een mailtje dat de bestelling was vertraagd, daarna kregen ze te horen dat de bestelling helemaal was geannuleerd. Hier zijn de klanten het echter niet mee eens; zij vinden dat ze recht hebben op de geurtjes en vinden ook dat ze niet meer hoeven te betalen dan de weergegeven prijs, ook al was deze fout. Sommige klanten hadden het geurtje al wel ontvangen en hoefden deze niet terug te sturen.

Mazzel
Volgens Bol.com had zij het recht de bestellingen te annuleren, daar de klanten hadden kunnen zien dat de prijs van het parfum vele te laag was. Een kleiner formaat van hetzelfde luchtje stond namelijk te koop voor het dubbele, iets wat de klant volgens Bol wel had kunnen zien. De klanten die hun parfum al hebben ontvangen mogen deze inderdaad gewoon houden: “Dat is al bij ons weg, dat is een gelukje voor de klant.” De rest van de bestellers hoeft echter niet meer te hopen dat hun geurtje nog komt.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: RTL Nieuws | Beeld: archief