Jakkes! Dit weekend slaat het weer drastisch om

weer

Dat zal weer even wennen zijn

De zomer moeten we even gedag zwaaien. Het zonovergoten weer, waar wij allemaal zo heerlijk van genoten hebben verlaat even ons land. We krijgen een voorproefje van de herfst en wij geloven dat niet iedereen daar even blij van wordt. Haal de regenjassen dus maar uit de kast want het wordt nat en fris dit weekend. 

Mis jij de zomer al?

Vandaag

Vandaag krijgen we de zomer nog even te zien. Met een mengeling van zon en stapelwolken ziet het weer er vandaag heel vriendelijk uit. Het noorden krijgt al een beetje te maken met wat buien en zelfs een enkele klap onweer zou gehoord kunnen worden. Ook in het zuiden, zuidoosten en oosten zal het niet volledig droog blijven, maar de buien zullen minimaal zijn. De temperatuur blijft nog lekker aangenaam met maximaal 21 graden. Vanavond komt de omslag. Er wordt veel regen verwacht en in de kustprovincies kunnen die zelfs gepaard gaan met flinke hagel- en onweersbuien.

Morgen

Morgen is er ook geen pijl op te trekken. Het ene moment is het heerlijk zonnig en een uurtje daarna kan het alweer regenen en onweren. Het wordt niet veel warmer dan 17 graden en die temperatuur kan zelfs dalen tot 12 graden tijdens een bui. Vergeet dus vooral niet om je jas mee te nemen, want dat kan heel koud aanvoelen na al die lekkere warme dagen.

Zondag

Zondag begint de dag wel vrij zonnig. De vroege vogels onder ons hebben dus geluk. In de middag komt er vanuit het westen bewolking ons land tegemoet. Het wordt maximaal 21 graden. Gelukkig stijgen de temperaturen daarna weer. Maandag kunnen we temperaturen van 23 tot 26 graden verwachten. Die dag begint nog enigszins nat, maar daarna komt toch de zon tevoorschijn.

Lees ook: Geen spinnen in huis deze herfst? Met deze tip is dat hartstikke makkelijk! Probeer het nu!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: pxhere