6 x Dit wist je nog niet over toekomstige royal Meghan Markle

Meghan Markle

Wist jij dit al over Meghan Markle?

Suits-fans zullen Meghan Markle al eerder in hun hart hebben gesloten, maar sinds bekend werd dat zij en prins Harry gaan trouwen, zijn we allemaal fan van de Amerikaanse schone. We weten inmiddels dat Meghan actrice was, maar er zijn nog genoeg dingen die we niet wisten van de verloofde van Harry. Wij sommen ze voor je op.

Meghan is deels Nederlands.

1. Meghan is niet haar echte naam

De wereld kent de 36-jarige dan wel als Meghan, maar dit is eigenlijk haar tweede naam. Haar eerste naam is Rachel. Inderdaad, dezelfde naam als haar karakter in Suits!

2. Ze was de meest gegoochelde actrice in 2016

Hoewel Harry en Meghan zich pas verloofden in 2017 werd in 2016 al bekend dat de twee aan het daten waren. Het internet wilde maar wat graag meer weten over de actrice en sloeg aan het googelen. Het is dus geen wonder dat Meghans naam het meest in de zoekmachine werd ingevoerd in 2016.

3. Meghan was eerder getrouwd

Het huwelijk met Harry zal niet het eerste huwelijk zijn voor Meghan. Ze stapte in 2011 in het huwelijksbootje met acteur en producent Trevor Engelson. De twee hadden een relatie van zeven jaar. Na een huwelijk van een paar jaar, scheidden de twee van elkaar in 2013.

4. Meghans vader is een regisseur en fotograaf

Camera’s zijn Meghan niet vreemd. Voordat ze als actrice doorbrak had ze al veel meegekregen van het showbizz wereldje. Haar vader was werkzaam op de set van Married… with Children.

5. Haar favoriete workout is yoga

Heb je je al afgevraagd hoe Meghan haar fijne figuurtje behoudt? Het zou maar zo kunnen dat ze dat te danken heeft aan yoga. Naar verluidt is Meghan gek op yoga en maakt ze hier elke dag tijd voor.

6. Meghan heeft Nederlands bloed

Dat Meghan in Amerika is opgegroeid is inmiddels algemeen bekend, maar wist je dat Meghan nogal wat verschillende soorten bloed door haar aderen heeft stromen? Haar moeder Doria Radlan is Afrikaans-Amerikaans en haar vader Tom Markle is Nederlands-Iers!

Bron: The Talko | Openingsbeeld: Videostill