Welke ochtendroutine past bij jou volgens jouw sterrenbeeld?

Je horoscoop vertelt je welke ochtendroutine bij jou past

Je hebt avondmensen en je hebt ochtendmensen, je hebt mensen die bij het krieken van de dag al naast hun bed staan en je hebt mensen die voor de derde keer op snooze drukken. Iedereen heeft zijn eigen ochtendroutine, en dat kan blijkbaar sterk afhangen van jouw sterrenbeeld! Klopt het bij jou?

Misschien helpt dit tegen een ochtendhumeur.

Steenbok, 21 december – 19 januari

We beginnen meteen met een lastige, want de Steenbok houdt helemaal niet van routine! Geen één ochtend is hetzelfde bij jou. De ene keer sta je vroeg op, de andere keer slaap je uit. Je doet niet moeilijk over wat je ontbijt, zolang er maar koffie is! Je ontbijt overslaan is niks jou, want je hebt een goede bodem nodig voor jouw dag vol avontuur.

Waterman, 20 januari – 18 februari

Ook Watermannen hebben geen vaste ochtendroutine. Jij bent het type go with the flow en doet waar je zin in hebt. Ben je vroeg wakker en heb je energie? Dan huppel je naar de sportschool. Maar word je duf en vermoeid wakker, dan dwing jij jezelf écht niet. De Waterman plant niet wat hij de volgende ochtend doet, maar ziet wel waar het schip strandt.

Vissen, 19 februari – 20 maart

Jij bent zo’n type dat eindeloos in bed kan liggen. Lekker knus onder de warme dekens, dat is waar jij je veilig voelt. Je houdt niet van drukte in de ochtend, je moet langzaam op start komen. Neem de tijd voor jezelf en ontbijt samen met een boek of zachte muziek. Grijp niet meteen naar je telefoon, want dat levert alleen maar stress op. Doe gewoon lekker kalm, dan heb de beste dag.

Ram, 21 maart – 20 april

Heb jij ooit géén energie? Jij staat op en loopt meteen te stuiteren. Het is dan ook een goed idee om meteen wat stoom af te blazen door een bezoekje aan de sportschool te brengen of lekker buiten te gaan hardlopen. Dit houdt je energielevel op peil, maar geeft je genoeg rust in je hoofd om je taken van de dag af te ronden.

Stier, 21 april – 20 mei

De stier houdt van structuur en regelmaat. Bij jou is elke ochtend hetzelfde en daar hou jij van! Je bent gehecht aan je slaapritme, dus ook in het weekend sta jij op hetzelfde moment op. Je houdt niet van drukte om je heen tijdens je ochtendroutine, dus jij bent het liefst alleen. Badkamer, ontbijt, aankleden, jij doet altijd alles op dezelfde volgorde. Lekker makkelijk, toch?

Pagina 1/2