Wendy staat weer open voor de liefde na gefaald MAFS-avontuur

‘Ik heb inmiddels wel wat gedatet’

Het was op z’n zachtst te zeggen geen succesvol tweede seizoen van het programma Married at First Sight: Match or Mistake. Ook al hebben we natuurlijk wel genoten van alle juice, we zien de kandidaten het liefst dolverliefd naar huis gaan. Ook voor Wendy liep haar deelname aan het liefdesexperiment uit op een fiasco. Op Instagram laat ze nu weten hoe het daten haar de afgelopen tijd is vergaan. 

Duidelijke Mistake

Eigenlijk was het vanaf het begin al duidelijk: de Match tussen Wendy en Jeroen was er niet. Al tijdens de bruiloft kon Wendy haar ongenoegen over haar kersverse partner niet verbergen en ook tijdens de huwelijksreis op Cyprus ontstonden er grote irritaties. Al vrij snel beschouwden de twee het experiment dan ook als gefaald. Tijdens de tweede Stay or Leave-ceremonie, waarbij de koppels mogen kiezen of ze willen blijven of dat ze het experiment willen verlaten, kozen zowel Wendy als Jeroen ervoor om vooral elkaar te ontvluchten.

Huidige dateleven

Bij thuiskomst was Wendy dan ook vrijgezel en kon het daten weer beginnen. “De opnames zijn al weer bijna zes maanden geleden en ik heb inmiddels wel wat gedatet”, deelt Wendy in haar Instagram Stories. “Dit is niet heel makkelijk, omdat we natuurlijk bepaalde regels hebben waardoor je bijvoorbeeld niet echt buiten de deur kan daten met iemand..”

Story Wendy

Beeld: Instagram @wendy_kop

Alles op z’n tijd

Wendy zelf heeft geen enorme haast om haar grote liefde te vinden. “Nu alles achter de rug is, en er weer een stukje vrijheid terugkomt, gaan we zien wat dat gaat brengen.” Welke vorm het daten op dit moment aanneemt, laat de krullenbol nog even in het midden. Als een volger vervolgens vraagt of ze nou wel of niet aan het daten is, reageert ze: “Hahaha, jullie geven niet op! Moet alles meteen een naam hebben?”

Het is inmiddels wel bekend dat Jeroen, Wendy’s ex-verloofde, nu wél succes heeft in de liefde. Hij heeft namelijk al enige tijd een leuke vriendin. Good for you, Jeroen!

Lees ook: Dít is de vraagprijs voor de Portugese villa van B&B Vol Liefde-Marian

Bron: LoveReality | Beeld: Married at First Sight: Match or Mistake