Hoera! Wendy van Dijk mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen

‘Ik hou me nog even vast aan dit moment’

Het is feest in huize Van Dijk, want Wendy viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Op Instagram laat de presentatrice zien dat ze nog altijd helemaal bij is met de laatste trends én strooit ze alvast wat confetti.

‘Laatste avond’

“Even delen met jullie: vandaag is mijn laatste avond als 49-jarige”, liet Wendy gisteren alvast weten in haar Instagram Stories. “Dus ik strooi alvast wat denkbeeldige confetti en hou me nog even vast aan dit moment.” Een groot feest ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag zal er helaas niet in zitten, maar als we de beelden van Wendy’s social media mogen geloven heeft ze in ieder geval een mooie tijd met haar familie.

TikTok-dansjes

Zo deelde Wendy onlangs een grappig filmpje waarop ze te zien is dat ze samen met dochter Lizzy al dansend het weekend afsluit. Ook is het oefenen van deze TikTok-dansjes de gouden thuisonderwijstip van Wendy. “Buiten-gym-homeschooling-tip: beloof een TikTok-dansje! Succes verzekerd”, aldus de presentatrice.

Uit de oude doos

Een vijftigste verjaardag is ook de uitgelegen kans om terug te blikken. In 2017 deelde Wendy dit schattige plaatje uit de oude doos. Wat vind jij: geen spat veranderd of juist onherkenbaar? Hoe dan ook, van harte gefeliciteerd Wendy!

Lees ook: Wat een verschil! Zo zag de familie Meiland er 13 jaar geleden uit

Bron: Instagram Wendy van Dijk | Beeld: videostill