Wendy van Dijk gaat offline: ‘Even aandacht voor elkaar’

Wendy van Dijk

Wendy neemt de tijd voor haar gezin

Op Instagram laat presentatrice Wendy van Dijk (48) weten een tijdje offline te gaan. Ze wil even geen afleiding, maar juist aandacht aan haar gezin besteden en daarom blijft haar telefoon uit en haar laptop tijdens haar welverdiende vakantie dicht.

De blonde presentatrice neemt even een pauze van de media.

Aandacht voor elkaar

Op Instagram schrijft ze: “Even geen social media, geen afleiding.” Wendy gaat namelijk op vakantie een heeft besloten de nodige rust te nemen van alles. “Geen: ‘Mam, doe je telefoon nou weg!’ Even de aandacht voor elkaar.” De mensen die Wendy de komende weken nodig zullen hebben, zullen dus even geen gehoor van haar krijgen.

Geheime vakantiebestemming

Het is inmiddels geen geheim meer dat de presentatrice dol is op het prachtige Ibiza, maar of ze daar dit jaar ook heengaat op vakantie met haar gezin houdt ze voor haarzelf. De familie Van Dijk-Galjaard vliegt regelmatig naar het Spaanse eiland om volledig tot rust te komen. Het huwelijk van Wendy en haar man Erland (52) vond zelfs plaats op het geliefde eiland. Na hun veelbesproken huwelijkscrisis eerder dit jaar, zal het stel nu ook wel toe zijn aan de nodige rust.

Overstap naar Talpa

Op werkgebied heeft Wendy de afgelopen tijd ook niet stil gezeten. Ze maakte een overstap van RTL naar Talpa en dat maakte een hoop commotie los bij de media. Tijdens haar offline vakantie naar de voor ons onbekende bestemming, zal ze genoeg tijd hebben om bij te komen van alle hectiek van de afgelopen periode.

Lees ook: Gordon over opname afkickkliniek: ‘Ik weet dat dit de enige weg was voor mij’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Wendy van Dijk, RTL Nieuws | Beeld: Videostill