Zien: Wesley Sneijder deelt foto met zoontje Xess Xava

Wesley Sneijder

Het gebeurt niet vaak dat we vader en zoon samen zien

Wesley Sneijder is weer herenigd met zijn zoon Xess Xava. Samen hebben ze de EK-wedstrijd tussen Nederland en Tsjechië gekeken. Reden genoeg voor de ex-voetballer om een lief vader-zoon kiekje te delen. En ondanks het verlies van Oranje, straalt het geluk ervan af. 

Afstand

Dat vader en zoon weer eens samen zijn, is zeldzaam te noemen. Xess Xava woont samen met zijn moeder, Yolanthe Cabau, in Los Angeles, terwijl Wesley in Utrecht woont. De afstand is dus enorm, waardoor ze elkaar niet zo vaak kunnen zien als ze wellicht zouden willen. Op dit moment is Xess echter met zijn moeder in Nederland, omdat Yolanthe filmopnames heeft. En dat is reden genoeg voor Wesley om wat tijd met zijn zoon door te brengen.

Oranje aanmoedigen

Zondag hadden de twee eindelijk weer een vader-zoon momentje. Toen stond de EK-wedstrijd Nederland-Tsjechië op het programma, dus gingen ze samen Oranje aanmoedigen. Wesley deelt een lief kiekje met zijn zoon, die gekleed is in een oranje pak, op Instagram. En dat is uniek, want de ex-voetballer is niet heel actief op het platform. “Succes, ons Oranje”, schrijft Sneijder bij de foto. Daarop zien we vader en zoon stralen van oor tot oor. Helaas heeft het vele toejuichen niet geholpen, want Nederland verloor de wedstrijd en ligt uit het EK.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Lees ook: Helaas: Nederland uitgeschakeld door Tsjechië in achtste finales EK

Bron: Story, Instagram Wesley Sneijder | Beeld: Brunopress