Wesley Sneijder steekt hand in eigen boezem: ‘Relatie met Yolanthe ging mis door mij’

In de nieuwe biografie van Wesley geeft de oud-voetballer zichzelf de schuld van de relatiebreuk

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder leken een droomkoppel te vormen. Helaas werkte het toch niet tussen de twee. In maart 2019 bracht het management van de twee naar buiten dat Yolanthe en Wesley gingen scheiden. In zijn binnenkort te verschijnen biografie spreekt Wesley over de breuk en geeft hij zichzelf de schuld hiervan.

Biografie

Zaterdag presenteert Wesley Sneijder zijn nieuwe biografie, geschreven door Kees Jansma. In het boek stelt de oud-voetballer zich kritisch op en behandelt hij zijn verleden. Zo gaat hij in op zijn drankgebruik en de criminaliteit waarbij hij betrokken was, zo meldt De Telegraaf. Ook gaat hij in op de breuk tussen hem en Yolanthe.

Hart bij Yolanthe

“Het ging mis. Door mij”, citeert De Telegraaf de voetballer. “Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo.”

Opgebiecht

Eerlijk was Wesley lange tijd niet, zo blijkt ook uit de biografie. ‘Na veel leugens en gedraai’ besloot hij eerlijk te zijn en biechtte hij alles op. Over wat hij precies opbiechtte zijn (nog) geen details bekend. “Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld, macht, lust. En ja, de pijn komt achteraf.”

Lees ook: Yolanthe praat openhartig over breuk met Wesley: ‘Soms gaan dingen gewoon niet meer’

Bron: De Telegraaf, Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Frans van Zijst