Wesley Sneijder reageert voor het eerst op breuk met Yolanthe: ‘Ik heb het verknald’

De voetballer reageert op Instagram op de breuk

Een van de bekendste, Nederlandse stellen, maakte gisteren bekend uit elkaar te gaan. Yolanthe en Wesley lieten via hun management weten te gaan scheiden. Tevens liet het management weten dat het stel hoopte op respect voor hun privacy en dat de ze een voorlopige pers- en mediastop hielden.

Wesley Sneijder lijkt op de mediastop te zijn teruggekomen en reageert nu op Instagram op de breuk.

Verknald

Op Instagram lijkt Wesley te vertellen meerdere keren een scheve schaats te hebben gereden. “Ik heb het verknald. Meerdere keren”, begint hij zijn bericht. Tevens deelt hij een foto waarop Yolanthe met zijn kinderen te zien is. “Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Relatieproblemen

Yolanthe en Wesley stapten in 2010 in het huwelijksbootje. In 2015 kregen ze samen zoontje Xess Xava. Wesley had uit een eerdere relatie al zoontje Jessey. In 2018 draaide de geruchtenmolen al overuren, want er zou sprake zijn van gerommel in het huwelijk van Wesley en Yolanthe. De twee hielden toen nog steevast vol dat hun huwelijk niet kapot was. Helaas werd gisteren bekend dat het nu wel het geval is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy New year dear followers!! ? I wish for you that all your dreams may come true ? hugs, smiles and kisses from our family to yours! ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Humberto Tan reageert op einde RTL Late Night

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Wesley Sneijder | Beeld: Videostill