Wibra roept deze meisjeskersttrui terug

De pailletten die op de trui zitten, kunnen loslaten

Velen zien het wel zitten om zich rondom en tijdens de feestdagen te hullen in een vrolijke kersttrui. Velen kochten daarom dit jaar een nieuwe kersttrui voor zichzelf en voor familieleden. Heb jij recent nog een kersttrui bij Wibra gekocht? Dan moet je deze wellicht terugbrengen naar de winkel.

Deze meisjeskersttrui is niet veilig voor jonge kinderen.

Rode kersttrui

Wibra roept een rode kersttrui voor meisjes (maten 74 tot en met 98) per direct terug. Tijdens een controle bleek dat de trui niet voldeed aan de veiligheidseisen. Op de rode trui staat een rendier afgebeeld. De horens van het dier zijn versierd met pailletten. Deze pailletten kunnen loslaten en als kleine kinderen deze in de mond nemen, kunnen ze erin stikken. De keten waarschuwt dan ook om de trui direct buiten het bereik van kleine kinderen te houden.

Terugbrengen

De feestelijke trui is in de periode van 7 november tot en met 14 december verkocht bij alle Wibra-fillialen. De trui heeft het artikelnummer: 0812.0215. Consumenten die deze kersttrui kochten, kunnen het kledingstuk terugbrengen naar een Wibra-filiaal. De klanten krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

Bron en beeld: Wibra