Na 5 jaar komen oud-WIDM kandidaten weer samen

WIDM

Gisteren kwamen de oud-kandidaten samen voor een drankje en goede gesprekken

Het mag dan wel vijf jaar geleden zijn dat Klaas van Kruistum deel nam aan Wie is de Mol?, maar dat betekent niet dat hij die tijd ver achter zich heeft gelaten. Sterker nog: hij kan het nog altijd goed vinden met de andere oud-deelnemers. Dat blijkt maar uit de reünie die gisteren plaatsvond.

Vijf jaar geleden

Samen met alle andere deelnemers van het spelprogramma kwam hij samen voor een drankje in de tuin. Dat moment moest natuurlijk vereeuwigd worden en Klaas deelde de foto op zijn Instagram. “5 jaar na onze reis zijn we elkaar niet vergeten”, schreef hij nostalgisch bij de foto.

De reünie

Het was een fijne dag, zo blijkt uit de rest van Klaas’ berichtje. “Het is nog altijd een mix van plezier en een goed gesprek (behalve met Taeke). Dit was een van de betere reünies. Dankjewel lieve mensen en dank WIDM!” De volgers van Klaas en WIDM-fans vinden het maar wat leuk dat een dergelijke reünie plaatsvond. “Nog steeds één van de leukste seizoenen qua groep mensen!”, en “Zo leuk dat jullie nog 1 groep zijn”, zijn enkele van de reacties.

Relatie

Overigens ontstond er voor twee deelnemers meer dan een goede vriendschap. Deelnemers Airen Mylène en Taeke Taekema begonnen vijf maanden na de opnames  – want toen pas mochten ze weer contact met elkaar hebben – met daten. De date bleek succesvol. Ze zijn samen inmiddels de trotste ouders van twee kinderen: zoontjes Foss en Bodhi.

Lees ook: Filmpjes van playbackende Alexia bijna miljoen keer bekeken op TikTok

Bron: Instagram Klaas van Kruistum | Beeld: Videostill WIDM 2016