Wie heeft er meer geld: Nick of Simon?

Nick Simon

Dat is een behoorlijk verschil!

We kennen Nick en Simon al jaren als een succesvol duo. Toch gaan de twee Volendamse zangers zich de komende jaren steeds meer op een solocarrière richten. Wij zijn benieuwd hoeveel geld alle successen van de afgelopen jaren de twee hebben opgeleverd. En ook leuk om te weten: wie heeft eigenlijk het meeste geld van de twee?

Flink verschil

Nick Schilder en Simon Keizer hebben de afgelopen jaren alles samen gedaan en talloze successen behaald. Je zou dan ook denken dat ze evenveel geld hebben. Dat blijkt echter niet zo te zijn. Sterker nog, er is een flink verschil in de twee bankrekeningen. Dat zocht Quote onlangs uit. Daarvoor is het zakenblad in de cijfers van 2020 (het coronajaar) gedoken. Wat blijkt? Ondanks de lockdowns en maatregelen hebben de zangers behoorlijk wat verdiend, in een jaar dat voor iedereen lastig was.

“In de persoonlijke bv van Schilder zien we de reserves aandikken met €231.000 tot een ruime €2,7 miljoen”, valt te lezen op de website van Quote. “Kijken we naar zangmaatje Keizer, dan concluderen we dat die een stuk zuiniger is met zijn centjes. Zijn resultaat van €322.000 laat de pot aanzwellen tot een zeer nette €4,4 miljoen.” Dat betekent dat Simon niet alleen €91.000 meer heeft verdiend in hetzelfde jaar, op zijn bankrekening staat ook €1,7 miljoen meer dan op die van Nick.

Geruchten

De Volendammers kwamen in 2006 met hun eerste album op de proppen. Dat was het begin van hun succesvolle muziekcarrière. Hoewel de twee al meer dan vijftien jaar samen op de planken staan, steken er nog weleens geruchten de kop op dat de twee het wel mooi geweest vinden. Privé bracht onlangs naar buiten dat Nick en Simon ieder hun eigen weg willen gaan. En dat lijkt nu ook echt zo te zijn.

Solo verder

“Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, liet het management weten in een statement. “Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!”

Het duo geniet op dit moment nog van een welverdiende vakantie. Daarna zullen ze bij Eva Jinek aanschuiven om meer te vertellen over hun toekomstplannen.

Lees ook: Management Nick en Simon reageert op uit elkaar-geruchten.

Bron: Shownieuws, Quote, Tips en Weetjes archief | Beeld: BrunoPress