Wie is de Mol? begint bijna: dit zijn de deelnemers

Wie is de Mol

Het zijn deze keer onbekende Nederlanders

Het is al bijna weer tijd voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Kijkers kunnen rekenen op een grote twist, want er doen deze keer onbekende Nederlanders mee. We stellen de kandidaten aan je voor!

Nieuw seizoen

Nu WIDM alweer een tijd geleden tot z’n einde kwam, staan fans in de startblokken. De speculaties over een datum voor een nieuw seizoen zijn inmiddels verleden tijd, want AVROTROS onthulde vorige maand de officiële startdatum. Omcirkel 28 juni 2024 maar in je agenda, want dan kan de zoektocht naar De Mol weer beginnen. Ditmaal reizen ze af van het prachtige Oman!

Het leukste van alles? De makers gooien het format voor eens compleet om: er doen dit seizoen namelijk onbekende Nederlanders mee!

Kandidaten

En hoewel de startdatum en het land van bestemming bekend werden, bleven Molloten nog met veel vraagtekens achter. Er ontbrak namelijk nog steeds een belangrijk detail: wie zijn de kandidaten?

Vandaag krijgen we eindelijk antwoord op de vraag welke ‘ON’ers’ er meedoen!

”10 onbekenden beginnen hier aan het avontuur van hun leven… Maar niets is wat het lijkt… ??? ”, luidt de caption bij de video waarin we de kandidaten voor het eerst zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Oeh, dat belooft wat!

Anne-Brit, Ben, Emma, Jelmer, Johan, Kars, Nyree, Simone, Tessa en Tiemen hebben – in tegenstelling tot de BN’ers die gewoonlijk meedoen – allemaal uiteenlopende beroepen. Van bankier tot coach, tandarts, basisschooldocent en boa-opleider. Op de website van AVROTROS lees je het volledige profiel van de deelnemers. Wij kunnen niet wachten!

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start. Vier weken lang zullen er twee afleveringen per week online verschijnen.

Lees ook: Fan van Boer zoekt Vrouw? Dan vind je dít nieuwe programma ongetwijfeld ook leuk

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld