Wie keek er ook altijd naar Onderweg Naar Morgen? Zó gaat het nu met Joyce Couwenberg!

Onderweg naar Morgen

Onderweg Naar Morgen: wij keken het elke dag!

Wij keken het vroeger echt élke werkdag: Onderweg naar Morgen. Deze soap werd het paradepaardje van Veronica, waarmee ze het succes van Goede Tijden, Slechte Tijden probeerde te evenaren. Dat lukte helaas nooit helemaal, maar toch keken er per aflevering genoeg mensen om de soap 16 jaar draaiende te houden, van 1994 tot 2010.

Van oorsprong werd de serie gedomineerd door de families Couwenberg en Reitsema, maar in de laatste jaren van de serie lag de nadruk bij de families Klein en Luzack.

Joyce Couwenberg
Vooral de eerste drie seizoenen kenden verhaallijnen omtrent deze families. De personages die niet tot de familie behoorden fungeerden in deze seizoenen voornamelijk als ondersteunende rollen. Joyce Couwenberg werd de eerste twee jaar gespeeld door Marjolein Keuning, die later furore maakte als Maxime in GTST. Van 1996 tot 2008 werd de rol gespeeld door Annemieke Verdoorn. Joyce was de juriste en deeltijddirectrice van het AZB en ze had stormachtige relaties met meerdere personages uit de serie. Haar grote liefde was Melchior Vehmeijer, die helaas vermoord werd. Ze had daarna een relatie met Marnix, maar nadat zij er achter kwam dat deze notoire vrouwenverslinder een affaire had met Iris Overbeek verliet ze hem. Niet alleen in de liefde liep het mis, door alle stress kreeg zij ook nog eens een miskraam en verloor daarmee hun kind…

Geëmigreerd
Actrice Annemieke Verdoorn verwierf bij het grote publiek bekendheid door haar rol als Zuster Ingrid in Medisch Centrum West. In 2008 werd bekend dat Verdoorn stopte met haar rol in ONM als Joyce Couwenberg. Met haar vertrek kwam ook een einde aan de rol van Joyce. Verdoorn woonde tot 2016 samen met haar man Robert en zoon James in Australië. Ze heeft haar eigen onderneming: Verdoorn Design, dat gespecialiseerd is in alles wat met interieur te maken heeft.

Zo ziet ze er nu uit: 

Onderweg Naar Morgen

En voor iedereen die het intro-muziekje nog 1 keer wil horen:

 

Bron: Wikipedia | Beelden videostill NostalgiaTube

Array