Wietze de Jager en zijn vrouw verwachten derde kindje

Het stel is al 22 weken onderweg

Fantastisch nieuws voor radio-dj Wietze de Jager en zijn vrouw, Lieke. De twee zijn in verwachting van hun derde kindje! Dat maakt Lieke bekend op haar Instagram, met een lieve foto van hen samen. Het stel is al de trotse ouders van dochtertje Juul en zoontje Harm-Adam. Wat het geslacht van dit derde kindje gaat worden, is nog niet bekend.

Juul en Harm-Adam krijgen er een zusje of broertje bij.

Niet te ontkennen

Lieke Veld, die sinds ze met de radio-dj trouwde door het leven gaat als Lieke de Jager, plaatste vandaag een foto op Instagram. Het is een foto van de tortelduifjes samen, waarbij Lieke een hand op haar buik houdt. ”Ok het was niet echt meer te ontkennen”, luidt het onderschrift, met daarbij  ‘#zwanger’ en ‘#22weken’. Het stel is voor de derde keer in verwachting en momenteel 22 weken zwanger. Onder de foto stromen de felicitaties binnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ok het was niet echt meer te ontkennen ? #zwanger #22weken ??

Een bericht gedeeld door Lieke de Jager (@veldlieke) op

Gelukkige ouders

Wietze en Lieke zijn al een tijdje de gelukkige ouders van twee kinderen. Eerst werd dochter Juul geboren, waarna in juni 2018 zoon Harm-Adam ter wereld kwam. Wat het geslacht wordt van het derde kindje, is vooralsnog onbekend.

Lees ook: Guus Meeuwis en Manon Meijers stappen in het huwelijksbootje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Edwin Janssen