Wietze de Jager slaat een heel nieuw carrièrepad in! Wij wensen hem veel succes!

Hij gaat niet als radiomaker aan de slag…

Het vertrek van Wietze de Jager bij Qmusic maakte een aantal maanden geleden veel tongen los. De presentator zat sinds mei ziek thuis nadat er een einde kwam aan zijn vriendschap met Mattie Valk en hij hun programma bij Qmusic verliet. Vrijdag maakte de zender bekend dat Wietze definitief niet meer terugkeert bij Qmusic en nu weten we wat de presentator wel gaat doen.

Wietze de Jager is de nieuwe presentator bij Shownieuws, dit maakte het programma vanochtend bekend. Op 1 oktober maakt de voormalig Qmusic-dj zijn debuut als presentator bij het entertainmentprogramma. “Na een lange periode van onzekerheid ben ik ontzettend blij dat ik een contract bij Talpa heb getekend en nu aan de slag ga bij Shownieuws”, laat de nieuwbakken Shownieuws-presentator in een statement weten. “Hoewel ik radiomaker ben en blijf, ben ik heel enthousiast en ook nieuwsgierig om mijn eerste serieuze stappen op televisie te maken bij SBS. Shownieuws draait om de wereld van media en entertainment, onderwerpen die ook in mijn radioprogramma’s een grote rol hebben gespeeld. Het voelt als een logische stap om bekend en onbekend terrein te combineren.”

Feliciteren
Op social media reageren veel fans van de radiomaker dolenthousiast. “Geweldig toch, gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging” en “Veel geluk met je nieuwe baan en ik hoop dat je heel succesvol wordt na alles wat er gebeurd is”, zijn slecht een paar positieve reacties. Veel van zijn fans gunnen de presentator vooral veel geluk, nadat hij in de steek werd gelaten door Mattie Valk

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Shownieuws en Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte