Wilders is een “wegloper met nepoplossingen” en Buma “pruilende peuter”: Mark Rutte laat het achterste van zijn tong zien!

mark rutte

Mark Rutte maakte zijn tegenstanders met de grond gelijk!

Met kwinkslagen, dikke knipogen en harde verwijten stak Rutte de draak met zijn concurrenten voor de verkiezingen van maart 2017 tijdens een VVD-partijcongres.

Tijdens het VVD-Congres was Rutte lekker op dreef met wat kattige grapjes over zijn opponenten en de toehoorders lachten zich slap om de minister-president. Hij begon met het belachelijk maken van het CDA, hij zette de Christen-Democraten neer als een partij die “als een stel verongelijkte kinderen” altijd overal nee op zegt. “Het laatste wat ik wil is de heer Van Haersma Buma neerzetten als een pruilende peuter”. Ook Geert Wilders ontkwam niet aan de venijnige tong van de VVD-leider, hij werd een “wegloper met nep-oplossingen” genoemd, “een man die louter angst aanjaagt”. 50-plusser Henk Krol kreeg hierna de volle laag: “Mijn boodschap aan de ouderen van Nederland: Henk Krol gaat helemaal niets voor u doen. Henk Krol is alleen maal bezig met Henk krol.” D66 werd een door Rutte een “beetje suffig” genoemd.