Wilfred Genee geen trek in Chantal Janzen: “Ik heb vriendelijk bedankt”

Wilfred Genee hoeft niet zo nodig met Chantal te werken

Een zware dobber voor Chantal Janzen; ze werd onlangs afgewezen door Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee. Voor het programma Chantal Blijft Slapen wilde Chantal in bed kruipen bij Wilfred, maar deze zat daar niet echt op te wachten. 

Chantal Blijft Slapen
In het programma Chantal Blijft Slapen blijft Chantal Janzen logeren bij Bekende Nederlanders. Gedurende één etmaal (zowel de dag als de nacht) infiltreert ze in het dagelijks leven van deze BN’ers om op die manier een blik in het leven van die personen te krijgen en zo een persoonlijke portret te kunnen schetsen. Waar veel BN’ers haar met open armen ontvangen, deinsde Genee terug voor een dag en een nacht met de vrolijke blondine.

Wilfred Genee
In Veronica Magazine laat de presentator weten dat hij er niet zoveel voor voelt om Chantal bij hem thuis te laten slapen voor haar programma: “Aanschuiven bij een talkshow als ik verstand heb van het onderwerp, dat wil ik wel overwegen. Maar verder hoef ik echt nergens aan mee te doen. Laatst wilde bijvoorbeeld Chantal blijven slapen, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt.” Jammer voor Chantal; Genee zou een goede vangst zijn voor het programma.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Mediacourant | Beeld: videostill RLT XL