Willeke Alberti emotioneel: ‘Er moet niemand aan mijn kinderen komen’

Willeke Alberti

Willeke is openhartig in Rooijakkers Over De Vloer

Dat Willeke Alberti een echt familiemens is, moge duidelijk zijn. De actrice en tevens moeder van drie kinderen spreekt openhartig over haar kids en kleinkinderen in een nieuwe aflevering van Rooijakers Over De Vloer.

Drie kinderen

Willeke heeft drie kinderen, Daniëlle, Kaj en Johnny. Nu Daniëlle en Kaj naar het buitenland zijn vetrokken, is het maar stil bij de 76-jarige actrice in huis. Zoon Johnny is gelukkig nog wel in de buurt en presentator Art Rooijakers vraagt dan ook hoe het nu met hem gaat.

Beschuldigingen

Johnny de Mol werd namelijk door zijn ex beschuldigd van mishandeling. En dat is iets waar Willeke zich maar druk om maakt. “Ik heb gezegd: er moet niemand aan mijn kinderen komen en niet aan mijn kleinkinderen, en niet aan mijn schoondochters en schoonzoon. En that’s all. Ik word er alleen maar heel verdrietig van als er dingen worden gezegd waar ik verdrietig van word, omdat ik weet hoe het in mekaar zit”, aldus Willeke in het programma. Duidelijk.

Corona

Willeke had onlangs nog het coronavirus te pakken. De zangeres is volledig gevaccineerd, maar raakte toch besmet. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar.

Lees ook: Willeke Alberti geschrokken van reacties na corona-uitspraak

Bron: Story | Beeld: Brunopress