Willeke Alberti reageert op komst kleinkind: ‘Het is een giga groot cadeau’

Willeke Alberti kan niet wachten tot ze haar tweede kleinkind van Johnny mag verwelkomen

Gisteren maakte Johnny de Mol via zijn Instagram bekend dat hij en Anouk in verwachting zijn van hun tweede kindje. Dochter Kiki, afkomstig uit een eerdere relatie van Anouk, maakte een tekening waarop duidelijk te zien was dat ‘mama’ een kleine in haar buik heeft. Johnny is hartstikke trots en zegt niet te kunnen wachten tot de kleine spruit geboren is. Ook Willeke Alberti reageert op het heugelijke nieuws van haar zoon.

Oma Willeke Alberti heeft het nieuws een maandje geheim moeten houden. 

Oma Willeke Alberti

Johnny geniet met volle teugen van het vaderschap en kijkt uit naar de gezinsuitbreiding. “We kijken er heel erg naar uit, we zijn er helemaal klaar voor en met open armen zullen we het verwelkomen”, zo laat Johnny in een interview aan RTL Boulevard weten. Ook oma Alberti reageert op de bekendmaking van Johnny en laat weten supertrots te zijn. “Ja, ik word weer oma. Het is superleuk, het is fantastisch. Ik heb het al een maandje moeten geheimhouden, maar ja het is een giga groot cadeau.”

Johnny junior

De kleine Johnny junior is nog maar net een jaar oud, dus de familie De Mol laat er geen gras over groeien. Kort geleden schreef Johnny nog speciaal een emotioneel liedje voor zijn éénjarige zoon genaamd ‘Hoop dat je niet op me lijkt’. Of het een jongetje of meisje gaat worden is nog niet bekend. We wensen de familie ontzettend veel geluk met de komst van hun tweede kindje!

Lees ook: Even kijken: het zoontje van Johnny en Anouk kan al staan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Anouk | Beeld: Videostill, YouTube Koffietijd