Prins William en Kate Middleton steken de draak met elkaar met gekke bijnamen

bijnamen

Deze bijnamen zijn erg grappig

De Britse royals hebben diverse, liefkozende bijnamen voor elkaar. Zo noemt prins Harry zijn vrouw Meghan Meg en noemt prins Philip zijn geliefde Elizabeth Cabbage. Prins William noemt zijn vrouw Kate regelmatig poppet en Kate noemt haar man op haar beurt weleens darling of babe, maar het tweetal heeft ook bijnamen voor elkaar die wat minder lief zijn.

De twee kunnen er gelukkig hard om lachen.

Bijnaam prins William

Prins William kreeg al op een vrij jonge leeftijd te maken met een terugtrekkende haarlijn. De prins gaat gelukkig niet bij de pakken neerzitten en beschikt over een goede dosis zelfspot. Zo bracht hij anderhalf jaar geleden een werkbezoek aan een daklozen liefdadigheidsevenement en daar raakte hij aan de praat met een haarstyliste. Gekscherend grapte de prins: ‘Ik heb niet veel haar, dus ik kan je niet veel te doen geven.” Prins William kan dan ook smakelijk lachen om de bijnaam die zijn vrouw Kate hem geeft: Prince Baldy.

Bijnaam Kate Middleton

Kate Middleton heeft een bijnaam van haar man gekregen, die niet helemaal bij haar hulpvaardige karakter past. Zo noemt de hertog van Cambridge zijn vrouw regelmatig ‘Duchess of Do-Little’ ook wel afgekort als DOD. De bijnaam is nogal ironisch gekozen, omdat zijn vrouw haar tijd in verschillende goede doelen steekt.

Lees ook: Prins Harry is de peetvader geworden van deze koninklijke telg

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Women’s World, People | Beeld: Videostill