Prins William en Kate ontmoeten hun neefje Archie voor de eerste keer

William Kate

Baby Sussex heeft gisteren mogen kennismaken met zijn oom en tante

Gisteren bezochten prins William en Kate voor de eerste keer hun pasgeboren neefje. Baby Archie maakte onder toeziend oog van beide ouders kennis met zijn oom en tante. Een heugelijk en bijzonder moment voor de koninklijke familie! Baby Sussex is inmiddels een week oud en maakt het goed. 

Baby Archie maakt langzamerhand kennis met zijn familieleden.

Kennismaken

Het is een week geleden dat Archie Harrison ter wereld kwam en inmiddels heeft het kleine mannetje kennisgemaakt met zijn oom en tante. Prins Harry en Meghan hebben hun kleine gisteren voor het eerst aan prins William en Kate laten zien, meldt E! News. ”Het was een privébezoek”, bevestigt een woordvoerder van het koninklijke paar aan de nieuwssite. Volgens het Amerikaanse Page Six vond de ontmoeting plaats in Frogmore Cottage, de woning van Harry en Meghan.

Slaaptekort

Het bezoekje van William en Kate komt direct na de eerste moederdag voor het stel, die ze met z’n drietjes zouden hebben doorgebracht. ”Harry en Meghan hebben dit weekend genoten van hun eerste weekend als ouders en het vieren van moederdag. Daarnaast hebben ze bezoek gehad van een aantal vrienden”, vertelt de woordvoerder van het paleis. Prins Willam gaf een tijdje geleden al aan ‘enorm enthousiast’ te zijn over het krijgen van een neefje en hij verwelkomde zijn broertje bij de ‘slaaptekort-samenleving’.

Lees ook: Wisselende reacties op eerste halve finale Eurovisiesongfestival

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Frankie Fouganthin voor Wikimedia Commons