Uit de oude doos: zo zagen prins William en Kate er vroeger uit

Kate en william

Wat een verschil!

De 10 year challenge is een online trend die als paddenstoelen uit de grond schiet. Duizenden mensen doen mee aan deze challenge waarbij je een foto van tien jaar geleden naast een foto van nu op social media plaatst. Ze plaatsten BN’ers als André Hazes, Sylvie Meis en Miljuschka Witzenhausen onlangs een leuk kiekje van zichzelf op Instagram. Ook duiken er nu foto’s op van prins William en Kate van tien jaar geleden en van nu.

Wat leuk om te zien!

Tijdlijn

Prins William en Kate ontmoetten elkaar in 2001 op de St. Andrews University waar ze allebei studeerden. In 2002 trekken ze in hetzelfde studentenhuis met twee andere vrienden. Kate gaat in 2003 naar Windsor Castle om de 21ste verjaardag van William te vieren. William ontkent echter een vriendin te hebben. Rond de kerst in 2003 draait de geruchtenmolen overuren en zijn media er vrijwel zeker van dat Kate en William een relatie hebben. Tot 2006 blijft het slechts bij geruchten. In 2006 worden Kate en William echter zoenend gespot tijdens een skivakantie en is hun relatie bevestigd. In april 2007 wordt bevestigd dat Kate en William uit elkaar zijn, maar in juni 2007 leggen de twee het weer bij. 

Huwelijk

Britse Media noemen Kate inmiddels Waity Katie, omdat een huwelijksaanzoek maar niet komt. In 2010 komt daar echter verandering in; in oktober wordt bekend gemaakt dat de twee verloofd zijn. Kate en William stappen op 29 april 2011 in het huwelijksbootje. De hertog en hertogin van Cambridge verwelkomen hun eerste kindje George Alexander Louis op 22 juli 2013. Hun tweede kindje Charlotte Elizabeth Diana komt op 2 mei 2015 ter wereld. Op 23 april 2018 wordt hun derde kind Louis Arthur Charles geboren.

10 jaar geleden

Je kunt wel stellen dat er in tien jaar veel is veranderd. Zo waren de toen 27-jarige Kate en 26-jarige William tien jaar geleden nog niet eens verloofd. Inmiddels hebben ze drie prachtige kinderen. Bekijk hieronder de foto van Kate en William van tien jaar geleden en van nu.

Lees ook: 21x de schattigste foto’s van Kate Middleton en prins William

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraph | Beeld: Commons Wikimedia, Frankie Fouganthin Kate