Oeps: wijst dit fragment uit Boer zoekt Vrouw erop dat Wim alleen blijft?

Het liep allemaal niet zo soepel voor Wim

Wim probeerde in de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw beter zijn best te doen, maar het ziet er niet naar uit dat dit ook daadwerkelijk z’n vruchten afwerpt. In de preview van aankomende aflevering zie je hoe zijn dames niet echt blij zijn met de passieve houding van boer Wim. 

Ze ergeren zich zelfs een beetje aan hem.

Zwemmen

Het drietal gaat zwemmen bij het meertje bij de boerderij. Op een gegeven moment gaan ze tennissen in het water. Marit roept een aantal rake dingen naar hem. “Jij kunt helemaal niets!”, is bijvoorbeeld een van die dingen. Op een gegeven moment besluit Wim dat hij het water wel even uitgaat, omdat dat tennissen niks voor hem is. Een snerpende opmerking van Marit is ‘oké, doei!’. Het lijkt daarom niet heel goed te gaan tussen haar en Wim.

‘Oké, doei!’

Paula is ook niet heel erg tevreden over de middag. “Ik had iets meer sportiviteit verwacht. Ook vanwege dat volleyballen, dat hij dat leuk vindt. Met het tennissen… Dan zegt hij al snel: ‘Dat is niets voor mij.’ Terwijl ik dat leuk vind als een man dat heeft, dat hij meedoet met sportieve dingen.” Wim moet dus echt wat beter zijn best gaan doen als hij een van deze dames voor zich wil winnen.

De hele preview van de aflevering bekijk je hier.

Je kunt 1 van 10 KRO-NCRV cadeaupakketten + 1 gratis Vertel Magazine winnen als je het antwoord weer op de vraag: “Wie presenteert het KRO-NCRV programma Boer zoekt Vrouw” 

Weet jij het antwoord? Geef dat dan hier door.

Lees ook: Veel ophef om ‘vrouwen kunnen niet rijden’-uitspraak uit First Dates

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | beeld: videostill BZV preview