Boer Wim en Marit maken samen serieuze toekomstplannen

Marit trekt dit voorjaar bij Wim in

Tijdens de Boer zoekt Vrouw-reünie dachten fans even dat Wim en Marit uit elkaar waren omdat Wim alleen verscheen, maar niets bleek gelukkig minder waar te zijn. Sterker nog, de twee hebben heel serieuze plannen voor de toekomst.

De twee zijn klaar voor de volgende stap.

Baan opzeggen

Tijdens de laatste Boer zoekt Vrouw-aflevering bleek al dat Wim en Marit plannen hadden om te gaan samenwonen, maar zoiets is natuurlijk niet zomaar gedaan. Marit, die momenteel als arts op de spoedeisende hulp werkt, zal dan haar plekje in Den Haag en haar baan moeten opgeven om bij haar boer op de witte trekker in te trekken. Erg vindt ze dat niet. De blondine blijkt een echte ‘Waar een deur dichtgaat, gaat een raam open’-mentaliteit te hebben.

Huisarts

Van Marknesse in Flevoland, waar boer Wim woont, is het een aardig stukje rijden naar Den Haag. Marit zal dus haar baan als arts moeten opzeggen als ze bij Wim intrekt, maar ze heeft al goed nagedacht over een eventueel andere baan. Haar plan B luidt namelijk ‘huisarts worden’. “Mijn moeder is huisarts in Nunspeet. Ik heb gezien hoe mooi dat vak is”, vertelt de vrolijke blondine aan de Stentor. Alleen weet ze nog niet zeker of ze een dergelijke huisartsenpraktijk zou willen beginnen in Marknesse.

Boerin Marit

Tijdens de logeerweek heeft Marit de geneugten van het boerenleven kunnen ervaren, maar de blondine peinst er niet over om haar carrière als arts of dokter in de wilgen te hangen. “Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, juist vanwege de hectiek van mijn eigen werk, maar dan denk ik meer aan tuinieren.”

Gevoel

De datum voor het samenwonen staat nog niet vast, maar Wim en Marit zijn er allebei van overtuigd dat het goedkomt. “Als het gevoel goed is, kun je samen alles aan”, zo vindt het stel. In het voorjaar willen de twee gaan samenwonen. Sommigen zouden dit misschien snel vinden, maar de tortelduifjes willen het samenwoonavontuur graag aangaan. “Het is niet normaal wat er allemaal in korte tijd is gebeurd. We doen het nu rustig aan, volgens ons hart. Dan komt alles goed.”

Lees ook: Michelle en Maarten uit BZV zetten de volgende stap in hun relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: StentorRTL Boulevard | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV