Bizar: moeder laat 2 kinderen achter na winkeldiefstal in Schiedam

De winkeldiefstal kreeg een bizarre wending

Een bizarre winkeldiefstal gisteren in Schiedam. Alsof een winkeldiefstal al niet erg genoeg is, maakten een vrouw en haar moeder het wel erg bont. In winkelcentrum De Nieuwe Passage werd de vrouw betrapt, waarop ze op de vlucht sloeg en haar 5 maanden oude baby daarbij achterliet. 

De vrouw is inmiddels opgepakt.

Oma

De oma van de baby was ook in de winkel met de peuter van de vrouw en ook zij probeerde te ontsnappen. De appel valt duidelijk niet ver van de boom, want ook zij liet het kind achter. De moeder werd kort nadat ze op de vlucht sloeg opgepakt en ook de oma heeft zich inmiddels gemeld op het politiebureau.

Op het bureau

De kinderen zijn opgevangen op het politiebureau. Jeugdzorg is ingeschakeld om te zien wat er met de kinderen moet gebeuren en wie voor ze gaat zorgen. Het was een enerverende dag voor de wijkagent van Groenoord: “Nu met kinderen naar bureau. Dus fles geven, verschonen en moeder aan bureau zien te krijgen. Aanhouden en dan alles op papier zetten met baby op schoot en lopende peuter bezig houden.” Dat zullen ze niet elke dag meemaken…

Lees ook: Nederland moet bloeden voor begrotingsverhoging van de EU

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTV Rijnmond | Beeld: pxhere