Winnaar Staatsloterij heeft zich nog niet gemeld, weet jij wie het winnende lot heeft?

Staatsloterij

Er ligt een miljoen op hem te wachten!

Het zal je maar gebeuren; je wint plotseling de loterij. Je leven staat op het punt een enorm grote verandering door te maken; opeens heb je veel geld op de bank en kun je eindelijk dat huis kopen en die reis maken. Moet je natuurlijk wel weten dat je hebt gewonnen..

Lullig: de loterij winnen en niet weten dat je hebt gewonnen..

Miljoen
Gisteren gaf de Staatsloterij zijn maandelijkse miljoen weg. Voor de Staatsloterij geen big deal (ze doen het immers iedere maand) maar voor de winnaar hét moment dat zijn leven voorgoed veranderde. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat iedereen met een Staatslot iedere maand billen knijpend voor de tv zit te wachten totdat tergend langzaam de nummers van het winnende lot worden voorgelezen. De winnaar van deze maand maakte zich blijkbaar niet zo druk; hij heeft zich nog niet gemeld. Ja, wij snappen het ook niet goed.

Winnaar gezocht!
De persoon met het winnende lot zat klaarblijkelijk niet nagelbijtend voor de tv. De Staatsloterij roept deze persoon op zich te melden; hij blijft natuurlijk anoniem. Het winnende staatslot heeft nummer GK 26783 en is gekocht bij sigarenzaak Leo & Anita aan de Bos en Lommerweg in Bos en Lommer. Heb jij het winnende lot in handen of ken jij degene die de winnaar van een miljoen is? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Staatsloterij!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: LINDAnieuws | Beeld: archief