Dit zijn alle winnaars van het Gouden Televizier Ring-Gala 2021

Er werden weer flink wat awards uitgedeeld

Gisteravond mochten we niet alleen genieten van alle prachtige outfits op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala, ook werden er weer tig prijzen uitgedeeld. Van Televizier-Ster Presentatrice tot aan Televizier-Ster Acteur: wij zetten alle winnaars voor je op een rij. 

Gouden Televizier-Ring 2021

De grootste prijs van de avond, de Gouden Televizier-Ring, werd uitgereikt aan Jessica Villerius en de Ruinerwold-kinderen. Jessica maakte de bijzondere docu-serie De Kinderen van Ruinerwold en won hiermee de award voor het beste televisieprogramma. In de docu-serie De Kinderen van Ruinerwold deden vier kinderen uit Ruinerwold hun indrukwekkende verhaal over de bizarre opvoeding die ze vroeger doorstaan hebben. In de categorie Televizier-Ster Jeugd won De Zomer van Zoë. 

Televizier-Ster Presentator

In de categorie Televizier-Ster Presentator ging André van Duin er met de grote prijs vandoor. De Heel Holland Bakt-presentator was helaas niet aanwezig in de zaal, maar deed zijn bedankwoord middels een videoboodschap. De vrouw die de titel Televizier-Ster Presentatrice mag dragen, was Nikkie de Jager. Nikkie, die totaal niet had verwacht dat ze zou winnen, moest het opnemen tegen Hélène Hendriks en Marieke Elsinga. Uiteraard was de Make-Up Cup-presentatrice door het dolle heen.

Televizier-Ster Acteur/Actrice

De Televizier-Ster Acteur/Actrice werd voor de derde keer op rij uitgedeeld aan Elise Schaap. Daarmee laat ze Undercover-collega Frank Lammers en Angela Schijf achter zich.

Televizier-Ster Talent

Naast presentatoren, series en acteurs werd er gisteravond ook een prijs uitgedeeld aan de Televizier-Ster Talent. De winnaar is Rob Kemps, ook wel bekend als Snollebollekes. Rob moest het opnemen tegen Monica Geuze en Raven van Dorst. Naast het benoemen van het talent van 2021 werd er gisteravond ook een prijs uitgedeeld aan de beste online-videoserie van het jaar 2021. Hier won Linda Hakeboom met haar eigen serie Linda’s Kankerverhaal. 

Lees ook: Kijkers onder de indruk van eerbetoon Peter R. de Vries tijdens Televizier-Gala

Bron: Spreekbuis | Beeld: BrunoPress