Zó zien Winston en Renate Gerschtanowitz er over 55 jaar uit!

De reactie van het stel is fantastisch!

Gisteren was het bekende koppel Winston en Renate Gerschtanowitz te gast in het programma The Story Of My Life en zagen ze elkaar voor het eerst als de oudere versie van zichzelf. En hoe ze eruit komen te zien na de metamorfose; fantastisch! 

Griezelig perfect
In het programma vraagt Linda aan het stel of ze kunnen begrijpen dat sommige mensen hen soms griezelig perfect vinden. Winston: “Ik begrijp dat echt niet en zie dat zelf heel anders. Voor mij voelt het helemaal niet alsof wij alles hebben. Ik weeg bijvoorbeeld veel zwaarder aan het feit dat mijn moeder op jonge leeftijd is overleden. Zij zou toch het plaatje perfect maken.”

2067
Wanneer het stel 25 jaar ouder is gemaakt en ze elkaar na de lange zit in de make-up onder ogen komen liggen ze helemaal in een scheur: “Vreselijk dat ik moet lachen,” weet Winston nog net uit te brengen. Nog eens dertig jaar en weer vele uren in de make-up later is het het jaartal 2067; Renate is 82 jaar en Winston heeft de respectabele leeftijd van 90 jaar gehaald. Beide zijn enorm onder de indruk van het uiterlijk van de ander: “Ik vind je nog mooier dan 25 jaar geleden,” laat Winston weten.

De hele uitzending bekijken? Die vind je hier!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest

Bron: RTL | Beeld: videostill