Winter Vol Liefdes Edith doet oproep aan mannen ‘met sportieve billen’

‘Daar word ik heel blij van’

Het Winter Vol Liefde-avontuur eindigde voor Edith helaas niet in een romantisch liefdesverhaal. Er kwamen drie mannen bij haar langs in Oostenrijk, maar geen van allen bleek een match. Toch geeft Edith de hoop niet op, en doet ze een oproep aan vrijgezelle mannen. Enne, daarbij heeft ze een bijzondere eis…

Nieuwe liefde

Helaas voor Edith gaven maar weinig mannen zich op voor Winter Vol Liefde. Hierdoor kon ze maar drie mannen uitnodigen. Nu ze weer alleen achter is gebleven (of nou ja, met haar zoon Mats), hoopt ze dat de mannen die het programma gekeken hebben, haar zullen benaderen.  “Ik zou gewoon zo graag iemand in mijn leven willen die er ook voor mij is”, vertelt ze aan De Telegraaf. “Ik ben er altijd voor Mats, voor mijn gasten en voor mijn familie. Ik zou zo graag iemand willen die een arm om míj heen slaat en zegt: ’Kom, we gaan wat leuks doen’.”

Oproep

Edith bekent dat ze al eens op date is gevraagd door een man via social media. “Maar dan zie ik alleen een fotootje en ik wil natuurlijk wel eerst weten wie je bent.” Daarom doet ze nu een oproep: “Klim gewoon in je toetsenbord en schrijf een leuk verhaal. En als je dan ook nog een man bent met sportieve benen en billen… Ik ben een echt benen- en billenmens. Daar word ik heel blij van”, aldus Edith.

Edith vertelt dat ze ook houdt van mannen die sociaal en open zijn. “Ik heb namelijk niets met ego’s of met mannen die vinden dat je elke dag make-up moet dragen. Ik ben mede naar Oostenrijk geëmigreerd, zodat ik me niet meer druk hoefde te maken over dingen als wat ik aan moet trekken.”

Nederland

Tot slot zegt Edith: “Die nieuwe liefde mag van mij trouwens ook gewoon in Nederland blijven wonen en af en toe hiernaartoe pendelen, maar je moet wel begrijpen wat ik hier doe. Ik kom niet elke dag op hetzelfde tijdstip thuis van mijn werk. En in Nederland wonen wil ik niet meer.”

Lees ook: MAFS-Martijn geeft ongezouten mening over huwelijk Dirk en Anneke

Bron: Love Reality | Beeld: Winter Vol Liefde